Sandwiches i verdensklasse

Med fem hjerter fra Politiken og sandwiches, der har gjort æggesalat med blød blomme til noget nær en Instagram-genre i sig selv, har sandwichbaren Abrikos på rekordtid sat sit aftryk på den københavnske madscene. På bare to år er den lille café i Nørregade blevet en favorit – og nu kan vi med stor glæde annoncere, at Abrikos står for aftensmaden til Efterfestival.

Teamet bag

Bag Abrikos står Mathias Thomassen og Kristina Maria Andersen – som er Morgans kusine – og vi er pavestolte over, at de har sagt ja til at servere deres formidable sandwiches til os og jer.

Teamet bag

Abrikos begyndte som en omrejsende pop-up på markeder og festivaler

...men har nu slået rødder med fast base i Indre By. Her serverer de toastbrød som ingen andre – en pain de mie bagt med surdej og kartoffelmos, der gør det blødt, svampet og vanvittigt velsmagende. Fyldet spænder fra cremet æggesalat med karry og et helt æg i midten, til sprød kylling cordon bleu med urteskinke og smeltet ost. Alt er hjemmelavet, hjemmesyltet og sirligt smurt – som var det japansk madkunst – og så vidt muligt lavet med biodynamiske, økologiske og lokale råvarer.

Gallery image 1
Gallery image 2
Gallery image 3
Gallery image 4
Gallery image 5
Gallery image 6
Gallery image 7
Gallery image 8
Gallery image 9
Gallery image 10
Gallery image 11
Gallery image 12
Gallery image 13
Gallery image 14
Gallery image 15
Gallery image 16
Gallery image 17
Gallery image 18
Gallery image 19
Gallery image 20
Gallery image 21
Gallery image 22
Gallery image 23
Gallery image 24
Gallery image 25
Gallery image 26
Gallery image 27
Gallery image 28
Gallery image 29
Gallery image 30
Gallery image 31
Gallery image 32
Gallery image 33
Gallery image 34
Gallery image 35
Gallery image 36
Gallery image 37
Gallery image 38
Gallery image 39
Gallery image 40
Gallery image 41
Gallery image 42
Gallery image 43
Gallery image 44
Gallery image 45
Gallery image 46
Gallery image 47
Gallery image 48
Gallery image 49
Gallery image 50
Gallery image 51
Gallery image 52
Gallery image 53
Gallery image 54
Gallery image 55
Gallery image 56
Gallery image 57
Gallery image 58
Gallery image 59
Gallery image 60
Gallery image 61
Gallery image 62
Gallery image 63
Gallery image 64
Gallery image 65
Gallery image 66
Gallery image 67
Gallery image 68
Gallery image 69
Gallery image 70
Gallery image 71
Gallery image 72
Gallery image 73
Gallery image 74
Gallery image 75
Gallery image 76
Gallery image 77
Gallery image 78
Gallery image 79
Gallery image 80

Som Politiken skrev i deres anmeldelse:

“Hos Abrikos er plejer død.” Det er luksus-sandwiches i forklædning som comfort food – og det er ikke kun Instagram, der er faldet for det. Flere af byens toprestauranter har sendt deres kokke forbi for at lure, hvordan man syr en sandwich så fint sammen, at selv skiverne af agurk fremstår dekadente.

Læs hele anmeldelsen her: 5 hjerter: De er blevet en ny Instagram-favorit i København. Og de løfter toastbrød til gourmetniveau


Det er mad, der både passer til en picnickurv og en kærlighedsfestival - så selvfølgelig skal de være en del af vores dag.

Flere opslag